Course Captain

Jouw persoonlijke coach voor een holistische online groeistrategie

Youri Hermes

Ontdek binnen 60 seconden wat Youri voor jou kan betekenen

Populaire online cursussen

clubhouse-je-weg-naar-succes-cursus

Clubhouse Cursus

Ontdekken hoe je Clubhouse kunt inzetten als marketingkanaal om leads te kunnen genereren voor jouw bedrijf? In deze cursus komt aan bod hoe je jouw profiel en activiteiten kunt verbeteren zodat je je volgers kunt laten groeien.

lean-business-ikigai-cursus

Lean Ikigai Cursus

In deze online cursus leer ik je alles over hoe je met jouw beschikbare tijd en geld zo snel mogelijk jouw bedrijf laat groeien. Daarbij zullen verschillende modellen worden uitgelegd waarmee je extra overzicht en focus creëert.

Youri Hermes, eigenaar van Course Captain

Jouw zwakste bedrijfsschakel als limiet voor jouw bedrijfsgroei

Een duurzame marketingstrategie wordt bepaald op basis van fundamentele bedrijfskeuzes. Je kunt het je als ondernemer niet veroorloven om maar wat te doen en jouw marketing blindelings uit te besteden. Op die manier laat je mogelijk een verkeerde indruk achter, trek je de verkeerde klanten aan en laat je omzet liggen.

Ik ben Youri en begeleid ondernemers bij het neerzetten van een krachtig fundament voor hun groeistrategie. Zodra de basis goed staat, begeleid ik de ondernemer bij het testen van verschillende groeistrategieën. Deze strategieën zijn gericht op het krijgen van meer klanten, voldoening en vrije tijd.