Een vrijblijvend strategiesessie

Ontdek hoe je met jouw bedrijf meer omzet, voldoening en vrije tijd realiseert

Youri Hermes, eigenaar van Course Captain

Laat jij welverdiende omzet en vrije tijd liggen?

Het woord ‘online marketing’ roept bij de ene ondernemer rillingen op en bij de ander bijna een euforisch gevoel. Het verschil ligt hem in resultaten. Helaas ervaren veel MKB en solopreneurs tegenvallende resultaten met hun huidige marketingactiviteiten. Je weet misschien dat je meer uit je marketing kunt halen maar nog niet precies hoe. Daar komt namelijk ook veel bij kijken.

Het doet mij pijn om te zien dat missiegedreven ondernemers hun marketing potentieel onbenut laten. Ik ben Youri Hermes en help ondernemers hun missie te volbrengen met een groeistrategie die bij hen past. Een strategie die resoneert met jouw idealen en optimaal is afgestemd op jouw ideale doelgroep.

Een koers uitzetten in een tijd waarin alles mogelijk is

In deze tijd liggen effectieve groeistrategieën meer dan ooit voor het rapen. Niks is zo frustrerend als dit weten maar niet weten hoe je de kansen benut voor jouw bedrijf. De online wereld is continu in beweging. Je kunt hierin meegaan of genoegen nemen met jouw huidige resultaten en de kansen aan je voorbij laten gaan. Deze keuze kan jij natuurlijk alleen zelf maken.

Door je te laten adviseren door een holistisch bedrijfsstrateeg, verzeker je jezelf van een juiste koers die past bij deze tijd, jouw missie, ambities, kernwaarden en niet te vergeten: jouw ideale doelgroep.

Meer omzet, voldoening en vrije tijd met de juiste marketinginpanningen?

Bewust kiezen voor meer focus, richting en samenhang

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Jouw marketing uitbesteden of opschalen heeft pas zin als jouw klantprofiel en waardepropositie staan als een huis. Van daaruit kun je aan de slag gaan met een afgestemde online groeistrategie. Zodat je met minder tijd en energie meer klanten krijgt en meer omzet draait.

Youri Hermes

Krijg voorrang op de wachtlijst en claim direct jouw strategiesessie

Wil je bij het neerzetten van een krachtige positionering & propositie en het uitzetten van een koers begeleiding krijgen? Vraag dan een vrijblijvend online strategiesessie aan met Youri (oprichter van Course Captain). In deze 20 minuten durende sessie krijg je gepersonaliseerd advies voor hoe je jouw bedrijf online kunt boosten en ontdek je hoe een holistisch bedrijfsstrateeg als Youri hier een bijdrage aan kan leveren.

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Online strategiesessie  × 1 15.00
Subtotaal 15.00
Totaal 15.00
  • Betalen via PayPal; je kunt betalen met je creditcard als je geen PayPal-account hebt.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

×
×

Winkelmand