Jouw gratis online strategiegesprek inplannen

Meer leads, klanten en omzet met de juiste online marketingstrategie

Youri Hermes, eigenaar van Course Captain

Laat jij ook klanten en omzet liggen?

Het woord ‘online marketing’ roept bij de ene ondernemer rillingen op en bij de ander nog net geen euforisch gevoel. Waar ligt het verschil? In resultaten. Helaas ervaren veel ondernemers tegenvallende resultaten met hun marketingactiviteiten. Ze weten dat ze hier veel meer uit kunnen halen alleen weten niet hoe.

Het doet mij pijn om te zien dat gepassioneerde ondernemers hun marketing potentieel onbenut laten. Ik ben Youri Hermes en help ondernemers hun missie te volbrengen met de juiste marketingstrategie. Een strategie die resoneert met hun idealen en optimaal is afgestemd op de juiste doelgroep.

Een koers uitzetten in de zee van mogelijkheden

In deze tijd liggen effectieve marketingstrategieën meer dan ooit voor het rapen. Het is frustrerend als je dit weet maar niet precies weet hoe je van deze mogelijkheden gebruikmaakt. De noodzaak om bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van marketing is groot. Jouw concurrenten staan namelijk ook niet stil.

Door je te laten adviseren door een omnichannel-marketing expert, verzeker je jezelf van de inzet van rendabele marketingstrategieën. Strategieën die passen bij deze tijd, jouw bedrijf en je doelgroep.

Bewust kiezen voor meer focus, richting en samenhang

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Jouw marketing uitbesteden of opschalen heeft pas zin als jouw doelgroep en propositie staat als een huis. Vanuit dit fundament kun je je verder laten begeleiden bij het vinden van jouw beste marketingstrategie. Met de juiste marketingstrategie krijg je met minder inspanningen meer klanten en draai je meer omzet.

Meer leads, klanten en omzet met de juiste marketinginpanningen